torsdag 17 maj 2012

Otroligt syrerikt....

i skogen idag. Ja, för vad ska man göra när det ösregnar med ungefär 5 minuters uppehåll och man har gett sig fanken på att man ska ut och springa. Man får helt enkelt se det från den ljusa sidan. Luften är fuktig och lätt att andas och när fingrarna bara har tinat så märker man ju inte ens att det regnar. Efter 4-5 kilometer kunde jag inte låta bli att stanna och fota denna underbara bokskog som var helt otroligt GRÖN idag.


Jag är lyckligt lottad med att ha en så fantastisk natur bara runt husknuten. Det är verkligen total meditation att springa i denna skogen.

Mitt yngsta livsverk har varit och sprungit Kalvinknatet förra veckan. Hon och bästisen var så nöjda och glada efter att ha sprungit 1500 m Tivoliparken. Det är ju verkligen otroligt, att dom orkar springa hela vägen, med tanke på farten som dom har de första 300-400 metrarna efter att startskottet gått

Nästa glädjeämne för henne är den för tidiga födelsepresenten. I tisdags kväll möttes hon nämligen av ett konstigt föremål på sitt rum som var gömt under ett lakan. Under lakanet fanns denna lilla krabat:

Kärlek vid första ögonkastet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar