tisdag 1 februari 2011

Usch vad fult det var i skogen idag...

Idag chansade jag på att det skulle kunna gå att köra lite skidor i Bockeboda. Det första som mötte mig när jag hade parkerat var utspritt SKRÄP. Någon hade dumpat sopor precis vid kanten av spåret! Det låg ölburkar, smörpaket, mjölkkartonger, godispapper och mycket mycket mer. JÄKLA IDIOTER! Synd att jag inte hittade nåt litet kuvert med namn på eller något annat som man kunde använda för att hitta förövaren, för då skulle jag skickat smörpaketet och några tomma spritflaskor till adressen.

Skidåkningen var ingen succé idag. Det var bara 1200 m som var farbara och av den sträckan så var ca 800 m helt okey men resten var nästan helt slät och full med barr och ett och annat kolapapper:-(. Sedan förstod jag ganska snabbt att jag skulle vallat klister istället för gul burkvalla. Men trots det åkte jag 5 kilometer innan jag bestämde mig för att valla om. Men se det gick inte......Klistervallan var stenhård och jag fick inte ut en droppe. Det borde jag ju förstått men jag hade ändå inte kunnat göra nåt åt det. För ännu har jag inte blivit så entusiastisk att jag har gasolbrännaren med mig ut till spåret.
Nej, arg och irriterad kastade jag in skidorna i bilen och gick och samlade ihop soporna istället. Efter det var jag ändå ganska nöjd. Jag hade gjort nåt "gott" iallafall.

Eftersom förmiddagens träning var en flopp så fick det bli löpning i Åhus under tiden Noa tränande handboll ikväll. I löpningens värld måste motsatsen till "windowshopping" heta "windowrunning". För mig som är van att springa ute på landet och inte har så mycket bebyggelse att titta på så blir mina träningar i Åhus 12 - 13 kilometer av "windowrunning" KUL!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar