söndag 25 oktober 2015

En extra timme till förfogande

 
Vaknade i morse och insåg att jag hade en HEL timme extra på dygnet! SMS:ade till Lotta och föreslog ett långpass nere vid havet. Hon är aldrig sen att hänga på, och det är guld värt!
För 4 veckor sedan simtränade vi i samma hav vilket vi inte tyckte var så konstigt men däremot att vi lyckades göra en Ironman i Barcelona för tre veckor sedan....Hur sjutton gick det till? Benen kändes ju som ett dåligt second hand köp idag! Det hade aldrig gått att göra idag kan jag säga! (Okey jag erkänner....Att jag sprang Växjö Maraton för en vecka sedan kanske har något lite med saken att göra. Men det har jag inte talat om för någon och tänker inte göra heller... ;-) )

Nu har vi höstlov och vi får väl se om mina små underverk har tid att spendera lite av lovet med mig.....Får väl se vad jag kan locka dom med.....Det går nog inte med långpass i alla fall :-)

1 kommentar:

  1. Ser härligt ut med ett löppass nere vid havet, ni tog vara på den extra timmen och en del av den övriga söndagen :-) . Själv hade jag visa planer men det blev mest en längre stund som jag ägnade mig åt att städa ur/dammsuga bilen, vilket jag inte gjort på två år....
    /Magnus

    SvaraRadera