söndag 11 oktober 2015

Allt går utom bebisar och trasiga klockor.......

Om man går och funderar på någon annorlunda kraftansträngning, tävling eller lopp som man skulle vilja utmana sig själv med, så kan jag bara säga:  BESTÄM DIG OCH GÖR DET!
För jag säger som Karen; "-När ska du göra det om du inte gör det NU?" Man kan inte gärna gå och vänta på att "få" mer tid eller bättre tillfälle, för det får man aldrig. Tid "tar" man! Oftast "från" något annat. Men ärligt talat finns det mycket man skulle kunna ta tid ifrån utan att det märks för någon. Man får helt enkelt bara bestämma sig! Det allra viktigaste i detta budskapet är att först och främst bestämma sig för är att lägga tid på att träna på det som krävs! För det är det som är den allra största utmaningen! Att träna när det egentligen tar emot. Att ge sig ut på långa, jobbiga pass där inte någon klappar en på axeln eller ger dig "gilla" markeringar på ansiktsboken. Det är du själv som måste gilla det! Inte alla andra.... För det är DU som får alla förmånerna! En stark kropp, ett harmoniskt sinne, nya vänner, stora chanser att hålla dig frisk och du får fantastiska upplevelser som du kan lägga i din livsryggsäck!

Så bestäm dig! Börja träna nu för att till exempel springa den där milen eller cykla Vätternrundan! Börja gå simskola för att lära dig crawla eller börja kör skidor för att klara vasaloppet, bestig Kebenekaise eller börja med sim-cykel- och löpträning och gör en IRONMAN.

Vänta inte på tiden, för tiden väntar inte på dig......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar